• Vi jobber sammen for dine rettigheter!
  Vi jobber sammen for dine rettigheter!
 • Sammen er vi sterke! Sammen er vi Junit!
  Sammen er vi sterke! Sammen er vi Junit!
 • Junit holder kurs som er gratis for medlemmer.
  Junit holder kurs som er gratis for medlemmer.
 • Du finner trygghet i en fagforening!
  Du finner trygghet i en fagforening!

Widerøe Ground Handling inngår nye kontrakter

Wizzair kontrakt på linjestasjonene i Norge 

WGH melder i dag at de er tildelt kontrakt for Wizzair på linjestasjonene AES, BGO, BOO, HAU, KRS, MOL, SVG, TOS og TRD. Dette kommer i tillegg til de stasjoner WGH allerede har avtale på som er ALF, ANX, EVE, KKN og TRF. Handlingen overtas medio juni.

- Jeg er utrolig stolt og glad på WGHs vegne at vi klarer å kapre nye kommersielle muligheter i en utfordrende tid, uttaler Marius Myhre, Administrerende direktør WGH i epost til de tillitsvalgte.

 
Widerøe Ground Handling (WGH) størst på assistansetjenester (PRM)

WGH meldte nylig at de har blitt tildelt ny kontrakt med Haugesund Lufthavn om assistansetjenester tjenester til alle som har behov for bistand på flyplassen for å gjennomføre flyreisen på grunn av nedsatt funksjons- eller bevegelsesevne. Kontrakten gjelder i tre år fra 1. juni med mulighet for forlengelse i fem år.

WGH er også tildelt kontrakter med Avinor om leveranse av assistansetjenester på samtlige Avinor-flyplasser i Norge (utenom OSL, Longyearbyen, Røros og Sandane). Kontraktene har oppstart 01.mai med tre års varighet med mulighet for forlengelse inntil fem år.

De nye kontraktene innebærer at WGH vil være en av de største leverandørene i Norge av assistansetjenester for til alle som har behov for bistand på flyplassen for å gjennomføre flyreisen på grunn av nedsatt funksjons- eller bevegelsesevne.

- Det er fint å kunne melde om gode nyheter. Jeg håper at dette kan føre til løsning for noen av våre ansatte som har mottatt oppsigelser, sier leder av WPK/Junit Torild Mjelstad.